Juhannus / Varjojen yö pe 21.6. klo 20

Miltä kuulostaisi livemusiikin tähdittämät juhannustanssit Höytiäisen Tuvalla? 🌞

Tervetuloa mukaan Höytiäisen Tuvan juhannukseen! Luvassa on yöttömän yön rentoa juhlatunnelmaa mm. livemusiikin, hyvän ruuan, terassijuomien ja tanssien merkeissä. Kokoonnutaan siis viettämään ikimuistoista juhannusta yhdessä.

Tervetuloa kuuntelemaan livemusiikkia pe 21.6. klo 20 alkaen osoitteessa Satamatie 4, Kontiolahti.

Juhannustanssien tanssimusiikista vastaa Varjojen yö. Varjojen yö on viisimiehinen Joensuusta kotoisin oleva orkesteri, joka on pysynyt kasassa jo 15 vuotta. He soittavat tanssi- ja iskelmämusiikkia. Suomi-Pop ja -Rock kuuluvat myös ohjelmistoon. Bändi soittaa 3 x 45 min. Menoa ja meininkiä ei siis tule puuttumaan!

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja se avoin kaikille.

Lupaako sääennuste sadetta? Ei hätää, uudistusten myötä voit nauttia tapahtumasta myös katetussa- tai lämpimässä asiakastilassa!

Höytiäisen Tupa. – Tule. Viihdy. Ihastu.