Höytiäisen soundi – Aki Samulin Pauloissa la 6.7. klo 20!

Aki Samulin Pauloissa -kesäkiertue rantautuu myös Höytiäisen Tuvalle! 

Höytiäisen Soundi -musiikkitapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Höytiäisen Tuvalla la 6.7. klo 20.00 osoitteessa Satamatie 4, Kontiolahti.

Halusimme mahdollistaa kaikille ilmaisen sisäänpääsyn, joten tapahtuma on avoin kaikille!

Vuoden 2015 Tangokuningas, iskelmäartisti Aki Samuli palaa keikkalavoille kesäkiertueen muodossa. Tämä kiertue on kaikille, jotka nauttivat musiikista tanssien, mukana laulaen, kuunnellen ja fiilistellen! 

Aki Samuli’n Pauloissa -nimeä kantava kiertue antaa jo vahvan vihjeen siitä mitä on luvassa. Ohjelmisto on kasattu Paula Koivuniemen tuotannosta, ja lisämausteena on mielenkiintoinen ripaus omaa tuotantoa kolmelta studioalbumilta. 

Aki Samuli on aina rakastanut Paula Koivuniemen tuotantoa, ja kokee suurta tunteenpaloa tulkita omanlaisesti ikivihreitä klassikoita eri vuosikymmeniltä. Artisti lupaa tuovansa Koivuniemen tuotannosta ”ei niin paljon tänään kuultuja” kappaleita takaisin, tanssijan ja kuulijan tarpeisiin nykyhetkeen sopivasti sovitettuna.

Ilta tulee olemaan täynnä suuria tunteita, kappaleita ja rytmejä.

Keikan jälkeen sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä myös keskustelemaan ja tapaamaan Akin kanssa!

Keittiö suljetaan klo 19.30. Tämän jälkeen on ostettavissa hodareita kylmiä juomia unohtamatta. Olemme avoinna klo 01.00 saakka.

Lupaako sääennuste sadetta? Ei hätää, uudistusten myötä voit nauttia tapahtumasta myös katetussa- tai lämpimässä asiakastilassa!

Sponsoreina: Froneri/Pingviini, Corona, K-market Kontiolahti ja Systeema Oy.

Höytiäisen Tupa. – Tule. Viihdy. Ihastu.