höytiäisen tupa

yritys

Olemme pieni ja tunnelmallinen kesäravintola Kontiolahden sataman järvimaisemissa Pohjois-Karjalassa. Höytiäisen Tupa on perustettu vuonna 1995 ja asiakaspaikkoja on n. 190. Kauniilla rantapaikalla on kahviorakennus, pieni tanssilava ja kota, jota vuokrataan. Vieressä on venesatama, uimaranta ja matkaparkki.

Meiltä löytyy kaikki mitä kesäpäivältä tarvitset ja vähän enemmän. Meille voit pysähtyä esim. herkullisen grilliruuan, kahviotuotteiden, maistuvien terassijuomien, tapahtumailtojen, kodan lämmön, tanssilavan, karaoken, livemusiikin sekä kirppispäivien merkeissä. Juhannuksena sytytetään kokko (säävaraus).

Istahda siis tupaan tai terassillemme nauttimaan kesästä tai ota vaihtoehtoisesti take away -annokset mukaasi!

Ainutlaatuisia kokemuksia

Me olemme todennäköisesti se paras paikka pysähtyä.  Uskomme aitoihin ihmiskohtaamisiin ja panostamme viihtyvyyteen.

Miltä kuulostaa kesäilta terassin aurinkotuolilla lökötellessä? Haluatko tulla yhdessä perheesi kanssa nauttimaan grilliruuasta tai kahviotuotteista?  Availet jo ääntäsi illan karaoke bravuuriasi varten? Odotat ilolla livemusiikin sulosävelmiä?

Järjestämme erilaisia tapahtumia pitkin kesää. Luvassa on mm. karaokea, esiintyjiä livemusiikin parissa, juhannuksen viettoa sekä kirppispäiviä.

Höytiäisen Tupa – Tule. Viihdy. Ihastu. 

Yrittäjän tarina

Hei, olen Anne! Aloitin yrittäjänä Höytiäisen Tuvalla vuoden 2023 kesällä. Toiminta jatkuu pitkälti entisellä sapluunalla, mutta pieniä uudistuksia olen jo aloittaessa tehnyt. Minusta tässä paikassa on paljon  kehittämismahdollisuuksia!

Minulle kaikista tärkeintä on panostaa laatuun, viihtyvyyteen ja asiakaskokemuksiin. Olen kokenut yrittäjä ja kokemusta löytyy monelta alalta, mutta ravintolabisnes on minulle uutta. Upeinta tässä kaikessa onkin se, miten paljon opin uutta joka ikinen päivä.

Haluan toivottaa Sinut tervetulleeksi meille. Moikataan kun tavataan!